Jump to content

Yoda

New board features!

Recommended Posts


22 minutes ago, chasfh said:

.

.- .-. . / -.-- --- ..- / .-. . --.- ..- . ... - .. -. --. / .- / -- --- .-. ... . / -.-. --- -.. . / ..-. . .- - ..- .-. . ..--..

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, rhino said:

.- .-. . / -.-- --- ..- / .-. . --.- ..- . ... - .. -. --. / .- / -- --- .-. ... . / -.-. --- -.. . / ..-. . .- - ..- .-. . ..--..

.--  - ..-. ..--.

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, rhino said:

.- .-. . / -.-- --- ..- / .-. . --.- ..- . ... - .. -. --. / .- / -- --- .-. ... . / -.-. --- -.. . / ..-. . .- - ..- .-. . ..--..

.. / -.-. --- ..- .-.. -.. / -... . / - .- .-.. -.- . -.. / .. -. - --- / --- -. . .-.-.- / .- .-. . / -.-- --- ..- / --. --- .. -. --. / - --- / .- -.. -.. .-. . ... ... / -- -.-- / .-..-. . .-..-. / --- .-. / -. --- - ..--..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was working toward an amateur's license when I was a teen, a requirement was to receive 10 wpm in Morse. Gave it up mostly because I didn't have the money to buy any equipment anyway, but got pretty close on the Morse. Today I recognize about 4 letters - which really means 2 beyond "SOS" xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/16/2016 at 11:43 AM, John_Brian_K said:

:)  I wish I knew how to turn that off!  I keep getting:

 

Sorry, there is a problem

Something went wrong. Please try again.

Error code: EX1048

 

After every post, but then it goes on to post it twice.

I get that after every single one of my posts.  Can't imagine why.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Things look different as of October 7th.............Change is threatening to me.............I find myself both aroused and uneasy all at the same time.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks good! I’m liking the options for individual posts “feedback”. 

Thanks for all you do. These many years later, this forum is still the place to hang out. ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone else not seeing tweets rendered properly in posts on Google Chrome anymore? This is what I see now:

2018-01-11_11-13-42.jpg.269e66308c24da3215fdf06ec50afbc7.jpg

I do still see tweets rendered fine on Firefox, but I don't simply want to switch to Firefox. I want to keep using Chrome if possible, because I have a deeply embedded history on it i don't want to simply discard (thanks, Google). I'm asking because if someone found a solution, some setting to change, I'd rather implement that than switch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      95,623
    • Total Posts
      2,748,901
  • Who's Online (See full list)

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
×